неделя, 22 юли 2012 г.

ЗА БЛОГА

Главната мисия на този сайт се свежда до едно - да "приюти" в своите рамки материали, които поради една или друга причина (най-често ограниченото пространство в една печатна медия) не сме успели да публикуваме на страниците на списание Про-РОК. Можете да считате Torden's Morbid Tales като негово естествено допълнение, удължение или допълнителен инструмент за масовото унищожение, залегнало в самата му същност.

На този етап блогът е ориентиран предимно към екстремния ъндърграунд, като специално внимание ще бъде отделено на родните представители от сцената. Желаещите изпълнители и банди могат да открият по-долу различни начини за връзка с автора, като единственото условие да бъдат включени е да предоставят физическо или дигитално копие на последното си издание. 

Трудно бих могъл да се отърва от нарцистичния стремеж да споделям от време на време разсъжденията си върху теми, които по някакъв начин са ми създали сериозен душевен дискомфорт, но бъдете спокойни, няма да тормозя никого с безмислена информация кога съм си направил чай, колко пъти съм посетил белия стол... или да представям нескопосани опити за модерна поезия. Не си падам и по абстрактни безглаголни изречения.

Специални благодарности на всички бивши, настоящи и бъдещи читатели на Про-РОК, както и на онези, които ми гласуват доверие, кликайки из връзките тук. Подкрепата ви означава наистина много. Няма да ви губя повече времето с празни приказки - добре дошли!

torden [at] pro-rock.net

Няма коментари:

Публикуване на коментар